Gondoljátok, hogy egyedül dolgozom? (3.rész)

…még mindig nincs vége a partnerek listájának…
A hölggyel nem régen találkoztam, teljesen más területen. Beszélgettünk és kiderült, hogy decor és webdesign studiója van. A fejemben nagyon gyorsan összeállt a film, hiszen nagyon szeretem őt, és szeretek azokkal a tehetséges vállalkozókkal együtt dolgozni, akik profik.
Így a kérdés megoldódott, hogy a logómat és az arculatot kivel fogom átbeszélni és kivel működök együtt. Az ilyen fajta együttműködést nagyon szeretem, mert tartja a határidőket és nagyon alaposan dolgozik.
Meg mondom őszintén, amikor a logó tervezetet megkaptam, épp könyvet vásároltam és annyira tetszett a látvány, annyira az enyémnek éreztem, hogy kicsit elsírtam magam. Ritkán fordul elő hogy nyilvános helyen ilyen történik, de akkor a lelkem jelzett, hogy ez gyönyörű!

Hoffmann Timi az, akiről egész idáig beszéltem, PelsoTrend vállalkozásával. Profiljában a weboldal, a látvány, a logó, a plakát, étlap, itallap is terítéken van, gyönyörű referenciái vannak. Főként balatonfüredi vállalkozókkal dolgozik együtt, de természetesen ez nem törvényszerű.

Személyesen is többször találkoztunk és meg kell mondjam, nagyon határozott és talpraesett hölgyről van szó. Szeretem, ha ilyen emberek vesznek körül, mert nagyon sokat tudok Tőlük tanulni a bátorságról és a kitartásról.
Nagyon tetszik, hogy eldöntötte, hogy a hagyományos vállalkozást felcseréli erre, és nem hagyja magát senkinek befolyásolni, pozitív és erős nővé válik. Egy másik szemüvegre cserélte a régit és ezzel utat adott a lehetőségeknek az életében, családjában és a vállalkozásában.
Ez az amiért őt választottam! Mert mer változtatni és tele van energiával!
Köszönöm Timi, hogy együtt dolgozhatunk!

Vélemény, hozzászólás?