Esküvőszervező és Esküvői Tanácsadó

Valószínű, hogy sokan nem tudjátok, de esküvőszervező az egyik szakmám. 💏
Imádok rendezvényeket szervezni, több emberrel együtt ötletelni és mindenféle új dolgot kitalálni. Szépíteni, fejleszteni, tanácsokat adni.

A legnagyobb élményem eddig, egy múzeumok éjszakáján szervezőként tevékenykedni. Akkor egy fantasztikus csapattal dolgoztam együtt, ők igazán jó csapat volt. Volt egyedül töltött idő, mikor egyedül szerveztem, dolgoztam, de mindig meghallgattuk egymást és közösen is sokat dolgoztunk, ötleteltünk. Imádtam azt az időszakot.
Fejlődünk változunk, mindenki elkerült másfelé, de a rendezvények iránti szerelem mindig meg van. 2013-ban ezzel a szakmával otthon komoly terveim voltak. Aztán kiköltöztem Ausztriába. Most újra leporoltam ezt a „diplomát” és újra kezembe veszem a szervezést így lassan 6 év után. Végig követi az életem. Szeretek másoknak örömet okozni a munkámmal.

Most meglepődtetek?

Ezt a tudást, itt az oldalamon szeretném kamatoztatni egyenlőre, méghozzá a party szervezéssel kapcsolatban. Hiszen az esküvőszervezés a rendezvényszervezés egyik fajtája.

Mit ismerünk még?
A teljesség igénye nélkül kiállításmegnyitó, születésnap, partnertalálkozók, csapatépítés, motivációs rendezvények, magánrendezvények, koncertek és biztos tudsz Te is párat felsorolni. Most a mi szempontunkból igazából bármelyik szóba jöhet. Hogy miért? Mert mindenhol lehetnek sütemények. Hiszen a catering általában, még ha csak pár falatból is áll, mindenhol szerepet kap.

Te szoktál rendezvényeket tartani? Át szoktad hívni a barátaidat? Megadod a módját, hogy jól érezzék magunkat? Biztos vagyok benne. Így ez is egy munka részedről, még akkor is ha örömödet leled benne. Gratulálok , mert ez az, amit keresek. Szeress másoknak ezzel élményt okozni, hogy kiszakadjanak a hétköznapjaikból és repüljenek el a Te világodba azokkal a süteményekkel, amiket készítesz.


Tudod mennyien nem értékelik a mai napot? És azt, amijük van? Mutasd meg nekik, hogy igen fontosak az ilyen összejövetelek, mert ez hozta még mindig össze az embereket. Nagyon szuper az online világ, de ezeket a „hagyományokat” fent kell tartani!


Velem tartasz? Szervezzük együtt a rendezvényeket! 🎉

Vélemény, hozzászólás?