Boldog Új Évet!

Hogyan is indíthatnánk máshogy az új évet, mint fogadalmakkal! ❗️

Te is megfogadtál valamit a 2019-es évre? Mi a tapasztalatod? Be fogod tartani? 😄

Már jó ideje az új évkor nem fogadok meg semmit. Tudjátok miért? Mert úgy gondolom, ha változtatni akarsz, akkor ez nem egy naphoz kapcsolódik.

Tavaly márciusban döntöttem és egész évben be is tudtam tartani. Most pedig novemberben hoztam döntéseket. Döntéseket és nem fogadalmakat. Mindennap hozunk döntéseket, hiszen eldöntjük, hogyan cselekszünk. Eldöntöttem, hogy 2019-ben még több embernek segítek, ezért sok újdonság van a tarsolyomban az oldallal kapcsolatban. De erről majd egy másik posztban.

Az első az egészség, hiszen ha nem érezzük jól magunkat akkor a lelkünk sem tud szárnyalni, viszont a lélek meg tudja betegíteni a testet. Nem azért figyelek a fehér lisztre és a cukorra, mert valami intoleranciám lenne, hanem mert fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk a testünkre, és ne csak elvegyünk tőle!

Mindenki ki tudja tapasztalni, hogy számára mi az, ami beválik, de ezt szeretném Veletek megosztani. Azt hogy nekem milyen ötleteim vannak.

Mit várhatsz a 2019-es évben részemről? 🤩

Egészséges sütemény recepteket, amik valamitől mentesek. Próbálok mindenből mutatni egy kicsit, hiszen annyi féle „allergia” létezik. Furábbnál furább.
Eszközöket szeretnék hozni Neked, hogy mivel tudod a sütést leegyszerűsíteni és praktikákat, hogyan lesz szebb a sütid vagy, hogy tudod lerövidíteni a konyhában töltött időt.
Szeretném megmutatni Neked azt, hogyan tudod és mivel kiváltani egészségesebbre az alapanyagokat, hogyan tudod ezeket a sütésnél alkalmazni.
Létrehozok egy mozgalmat, amihez szeretném, ha minél többen csatlakoznának, nagyon izgalmas lesz, nagyon várom már❗️
Ami az én nagy kedvencem lesz az a parti sütés, és hogy partik alkalmával, hogy mit tudsz legegyszerűbben legjobban megszervezni és ezzel egybekötve, hogy tudsz felejthetetlen élmény szerezni a sütikkel a vendégeidnek.

Nagy vonalakban ez a 2019-es terv, lesz játék, mosoly, trend és élet!

Minél több emberrel tudassátok, hogy van az oldal, köszönöm a megosztásokat és a like-okat, azt, ha beszéltek az oldalról és szuper közösséggé válunk! Cél is ki van tűzve, hány embernek szeretném megmutatni az oldalt! Erre 2019.12.31-én fény derül 🧐 Sikerült-e elérni!

Szóval a 2019-es évben kívánok Nektek jó szórakozást, szemezgetést az oldalon, érezzétek nagyon jól magatokat!

Legyetek aktívak! 

Aki mosolyog, az él szívből igazán! 😁

Boldog Új Évet kívánok Nektek! 🥂

Vélemény, hozzászólás?